Our Vision

THE BIGGER PICTURE

It's Business & Entertainment

Onze maatschappij is nu al hyper-connected. Mensen en apparaten zijn en worden steeds verder verbonden in een meer fijnmazig netwerk. Off- en online activiteiten en belevingen versmelten. De wereld waarin we zaken doen, werken, leren, ontspannen en spelen wordt kleiner en kleiner. Verandering is een constante factor in onze door technologie gedreven multiculturele samenleving.

Belangrijke Trends

Traditionele media verdwijnen. Nieuwe online kanalen zoals Youtube, FB live en Twitch domineren de beleving van de jongere generaties die steeds moeilijker te bereiken zijn. Esports, Gaming en Online Entertainment bieden nu en in de toekomst oplossing.

B2B markten krijgen steeds meer B2C kenmerken zoals inzet van social media, persoonlijke benaderingen, gebruik van emotie etc.

Scheiding tussen werk, studie en vrije tijd vervagen.

Technologische voortgang komt met Artificial Intelligence en Augmented Reality opnieuw in een versnelling en leidt tot nieuwe opportuniteiten. Het leidt tot XR – tot Extended Reality.

OUR MISSION

Connecting Off & Online Worlds !

We laten de off en online wereld van business en entertainment op een slimme manier versmelten in evenementen, campagnes, speciale ervaringen en belevingen. Wij geloven in het delen van kennis en informatie, samenwerking en netwerkorganisatie. Wij houden rekening met de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

We gaan een High Tech Business Center, Entertainment 3.0, AV-I activiteiten, Horeca en de verkoop van Merchandise in één locatie onderbrengen. We exploiteren vijf verschillende zakelijke activiteiten en combineren deze in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van evenementenorganisatie en evenementenmarketing. Audiovisuele producties en ICT brengen off- en online belevingen bij elkaar en gaan in elkaar op! (OMO).

THE BIGGER PROMISE

Our value proposition

We exploiteren BIGGER HUBS waar mensen off en online kunnen samenkomen om kennis te delen, te ontwikkelen, te werken en te ontspannen. We bieden kennis en expertise, facilitaire diensten en de inzet van geavanceerde communicatiemiddelen. We werken daarbij samen met onze partners en klanten aan startups, nieuwe producten of diensten en aan vernieuwing in de meest brede zin des woords. We bieden en maken gebruik van high tech entertainment faciliteiten. Event marketing is de belangrijkste zakelijke kernactiviteit.

Vergelijkbaar met de ontwikkeling van het Internet in de jaren negentig biedt de exploitatie van het Bigger concept een aantal duidelijk te definiëren traditionele activiteiten maar in de naaste toekomst vooral ook nieuw te ontwikkelen mogelijkheden.

De continue ontwikkeling van het concept en de totstandkoming van een vernieuwende waardevolle onderneming met minimale investeringskosten is een doel op zich. Strategische samenwerkingen met belangrijke partners, de BUAS (Breda University of Applied Sciences) en vooral jonge mensen (generatie Z) moet leiden tot innovatie en een kweekvijver voor nieuwe startups. Hiernaast kan ACC BIGGER groeien door de exploitatie van nieuw HUBS op strategische locaties in Europa.

A BIGGER TEAM

Image module

Pierre de Jong

General Management

Image module

Sylvia Torn

P.R. en Event Marketing

Image module

Henk de Hooge

Business Development

Image module

Kasper de Rijke

Project Management

Image module

Jac Wezenbeek

Horeca & Hospitality

Image module

Hans Heesterbeek

Audiovisual Productions

Image module

Richard de Knegt

Esports & Gaming

Image module

Patrick Houtman

ICT Development

Image module

Demis Bauer

Content Management

Continuous Development

Our services

Traditionele exploitatie van het Business en Entertainment Center door verhuur en inzet van de beschikbare faciliteiten: Auditorium, Smart Conference Rooms, Simulatoren (F1) , Game computers en consoles etc. Hiernaast:
Evenementenorganisatie
Op gebied van Business, Leisure en de combinatie van beiden. Voor kleine tot middelgrote zakelijke congressen, bedrijfs– en productpresentaties, allerhande gesponsorde sportevenementen (F1, 24 uurs, FIFA), Gaming kampioenschappen. Mediaproductie, casting en live streaming.
Facilitaire zakelijke dienstverlening
Business en product development, Startup bootcamps, Mediaproducties (high tech virtuele studio) en ICT. Reclame- en marketingcampagnes. (Online, offline, OMO)
Horeca
Sportcafé met restaurant, Muziek/theatercafé, Coffee corner, Private lounges, VIP lounge.
Merchandise
On- en offline verkoop van Merchandise van derden en onder eigen merk
  • Proof of Concept

    Biggelaar Roosendaal

    Voor een proof of concept is de Biggelaar in Roosendaal de perfecte locatie. Het pand staat volledig ter beschikking en is centraal gelegen aan een aantrekkelijke winkelstraat en aan de andere zijde aan hét cultuurplein van de stad met als naaste buren een schouwburg en een moderne bioscoop. Er is voldoende parkeergelegenheid in het gebouw zelf (375) en op de nabij gelegen Nieuwe Markt (575). Ook de bereikbaarheid met de trein is goed te noemen en het station op 10 min. loopafstand. Voor grotere evenementen is een middelgroot voetbalstadion beschikbaar en is er lokaal een vestiging van Faber/NEP.

    Roosendaal is ook centraal en strategisch gelegen in de Benelux en trekt op Shopping Outlet Rosada en leisurepark de Stok nu al ruim 2,5 miljoen bezoekers per jaar. Het is de bedoeling dat dit moet gaan groeien tot 4 miljoen bezoekers. Rosada bevindt zich op slechts 1 km van de binnenstad.

    Vanwege de onmiddellijke beschikbaarheid van het gebouw en samenwerking met de buren kan een proof of concept tegen relatief lage investeringskosten met beperkt risico worden gerealiseerd.

Onze gesprekspartners bij

Concept
Ontwikkeling

Contact

For a profitable cooperation!

Business and Investment Solutions B.V.

A: Biggelaar 10, 4701 RA Roosendaal

E: sylvia.torn@bisnis.nu

P: +31 (0)621 730 787